Meztelen fotókat kér az Instagramon Pumped Gabó - ifaktor
pumped gabo melegítőben kopaszon mosolyog

Gabót sosem fimon stílusa miatt szerettük, de egyik legfrisebb bejegyzésében még tőle is váratlan dolgot láthattunk. Állításai lehengerlőek – márpedig ez a bejegyzés hemzseg a mélyenszántó gondolatoktól.


„A minap történt velem egy sztori. Meglátogattam egy kedves barátnőmet késő délután. Szegényke lábadozott, kórházban volt, mert műtötték. A meglévő 500asokat cserélték neki 830asokra (3. kép). Átmentem megnézni, hogy minden rendben van e vele. Aztán elszundítottam véletlenül. Valamicskével 20:00 után ébredtem meg. Nos, vagyunk olyan jóban hogy nem zavart haza, de mi lett volna, ha haza zavar? Én nem puncsolok senkinek. Mit mondok a rendőrnek?"

– értetlenkedett Gabó.

Tőle megszokott módon, Gabó nem finomkodott, így „kedves ismerősének" a kebleit megosztotta teljes követőtáborával, mintegy bizonyítékként, hogy tényleg megcsináltatta és ezért volt a kórházban nála.

„Egy másik barátnőmnek írtam, aki nem annyira közeli, viszont a közelben lakott, hogyha kutyát sétáltat, esetleg sétáltassuk el a Roni-ig (éjjelnappali), hogy a gyúrós reggelimet meg tudjam venni, de ő nem írt vissza azonnal - szerintem bepalizott - és a Roni is zárva volt... Borzasztó. Legalább akinek van töke elmenni a Roni-ig, annak legyen már nyitva, nem? Egy hete tart ez a cucc. Semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt. Olyankor kinek van kedve? Két opció, áthívod, átmész. A >>pandemicnek< köszönhetően csak instán lehet udvarolni, meg a lépcsőházban, ha megtiszteled és lemész érte. És ha nem jött annyira be? Nem olyan mint a képeken? Kerülgetés másnap reggelig. Ilyenkor opcionális az ex. Az őszi seasonal depression, kijárási tilalom, jelenlegi bizonytalan helyzet egyenes út az exekhez. Tarts ki stepsister, jobbat érdemelsz nála! Send me nudes instead of going back to your toxic ex"

– borult ki a celeb a poszt második felében.

Bár nehéz a szövegből szemezgetni, mégis úgy tűnik, Gabó nincs túlzottan oda a korlátozásokért, mert kifejezetten megnehezítik az egyébként megszokott hétköznapjait.

A végén még finoman leírja, hogyha már valaki az exére fanyalodna, inkább küldjön neki meztelen fotót magáról, azzal jobban jár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!