Mi történik a gyermekeddel 2021-ben? - ifaktor
2 girls in blue dress standing on brown field during daytime
Photo by Josue Michel on Unsplash

Mi történik a gyermekeddel 2021-ben?

Horoszkóp a nyári és őszi születésű gyermekeknek.


Oroszlán

Kedves szülők, érdemes felkészülnötök, hisz ez az év a kreativitás jegyében telik az oroszlán gyerekek számára. Minden, ami művészet a bűvkörébe vonja majd – legyen szó táncról, kézművességről vagy színjátszásról, semmi sem kerüli majd el a figyelmét. A művészi kiteljesedés közepette nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a csemeték számára fontos a megfelelően szocializáció, hogy elegendő időt töltsenek kortársaik társaságában is. Még egy fontos mérföldkő a kicsi életében: elképzelhető, hogy ez az év lesz az, amikor megismeri a legjobb barátját, akivel életre szóló kötelék alakul ki köztük.

Szűz

Ne lepődj meg, ha gyermeked idén vezető szerepet kap, akár a diáktanács elnökeként, akár az óvodai csoport felelőseként. Ez az év kiemelkedően sikeres lesz számára, hisz példát mutat társainak, ami őt is fejlődésre, tanulásra sarkallja. Előtérbe kerül az egészséges életmód is – kialakul benne az igény az aktív mozgásra, így érdemes lehet játékos és izgalmas tornával megszerettetni vele a különböző gyakorlatokat.

Mérleg

Készülj fel rá, hogy rengeteg időt szeretne majd eltölteni mérleg gyermeked a barátai társaságában. Emellett a művészi énje is kiteljesedni látszik – minden iskolai műsorban szerepelni fog, de rengeteg rögtönzött otthoni előadásra is számíthatsz, legyen szó énekről, táncról vagy drámáról, határ a csillagos ég! Ami a jövőt és továbbtanulást illeti, számíts rá, hogy szüksége lesz majd szülői útmutatásra.

Skorpió

Tapasztaltad már, hogy a gyerek mindenre koncentrál, csak arra nem, amire kéne? Hogy minden apróság eltereli a figyelmét, pláne, ha tanulásról van szó? Érdemes lehet ezzel foglalkozni, akár egy tanácsadót is bevonni a témába. Ha nincsenek zavaró tényezők, kinyílik a világ előtte és megtalálja azokat a tantárgyakat, amik igazán érdeklik őt. Új hobbit is felfedezhet magának, melyben igazán kiteljesedik és megtalálja önmagát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!