Mi történt Hide the Pain Harold Instagramjával - ifaktor
A magyar villamosmérnök, Arató András, akit a világ csak úgy ismer, hogy Hide the Pain Harold már hosszú ideje fent van a közösségi médiában – mégiscsak ennek köszönheti, hogy világhírűek lettek a mémei.


Íme a furcsa névvel ellátott profil

Instagram/@hidethepainharold

András Instagram-fiókjával azonban most történt valami, ugyanis a Hide the Pain Harold név helyett tegnap már a „owndiwndkwndkmwdk" felhasználónév volt látható a profilnál. Hovatovább mára teljesen el is tűnt a profilja (vagy legalábbis mi nem találtuk – a szerk.).

A körülményekből mi arra következtetünk, hogy valaki feltörte a mémkirály Insta-oldalát – mostanában mellesleg elég sok híresség és influenszer járt hasonlóan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!