Mi történt Hide the Pain Harold Instagramjával - ifaktor
A magyar villamosmérnök, Arató András, akit a világ csak úgy ismer, hogy Hide the Pain Harold már hosszú ideje fent van a közösségi médiában – mégiscsak ennek köszönheti, hogy világhírűek lettek a mémei.


Íme a furcsa névvel ellátott profil

Instagram/@hidethepainharold

András Instagram-fiókjával azonban most történt valami, ugyanis a Hide the Pain Harold név helyett tegnap már a „owndiwndkwndkmwdk" felhasználónév volt látható a profilnál. Hovatovább mára teljesen el is tűnt a profilja (vagy legalábbis mi nem találtuk – a szerk.).

A körülményekből mi arra következtetünk, hogy valaki feltörte a mémkirály Insta-oldalát – mostanában mellesleg elég sok híresség és influenszer járt hasonlóan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek

A 12-szeres Grammy-díjas világsztárnak is nagyon hiányoznak már a fellépések, viszont ezúttal kimaradt a díjátadón fellépő előadók közül, akiket a tegnapi napon jelentettek be. Bruno Mars azonban ezt nem hagyta annyiban és Twitteren üzent a szervezőknek.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!