Michael Douglas-t saját lánya nagyapjának nézték - ifaktor

A színészt kislánya online iskolai ceremóniáján nézték az idegen szülők, valaki teljesen másnak.


„Természetesen nem veszem személyesnek."

nyilatkozta Douglas, a Kelly Clarkson show-ban.

Michael Douglas egy rendkívül kínos/vicces szituációról mesélt a kibeszélő show-ban, ahol elmondta, a kislánya, Cary bizonyítvány osztásakor azt hitték a lánya osztálytársainak szülei, hogy a színész a lány nagypapája.

Az Oscar-díjas színész elmondta, hogy

„Egy rendkívül kellemes kis tapasztalásunk volt. Online érettségi ceremónia. A COVID szabályozások és előírások miatt, még csak ugyanabban a teremben sem lehettünk, ahol a lányunk volt."
„Csodás volt az esemény és rendkívül büszkék vagyunk rá, de meg kell mondjam Kelly, az elég kemény, amikor kilépsz az ajtón és a többi szülő azt mondja neked:
'Óóó gratulálunk! Biztos nagyon büszke vagy most az unokádra!'"

Ahogy Douglas, úgy Kelly sem tudta visszatartani a nevetését.

Ugyanakkor eléggé meglepte a színészt, hogy összetévesztették, de elmondta, nincsen benne semmilyen harag vagy rossz érzés ezzel kapcsolatosan, hiszen tudja, hogy a szülők csak kedvesek akartak lenni.

Douglas és Catherine Zeta-Jones a COVID miatt teljesen hozzászokott, hogy együtt van a család otthon, hiszen a 18 éves Cary mellett van egy fiúk is Dylan, aki pedig 20 éves. Most azonban, hogy Cary egyetemre és kollégiumba megy, Dylan pedig folytatja a Brown egyetemet, így egy szempillantás alatt fog megüresedni a ház.

„Van az a pillanat, amikor elmentek és nincsenek már ott a házban és csak néztek egymásra és magatokban azt gondoljátok, hogy 'miről fogunk mostantól beszélgetni?'"

viccelődött a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!