Jordan képtelen kitörölni Kobe Bryant utolsó üzenetét - ifaktor
Kobe és Gianna Bryant mosolyognak kamerába narancssárga pulcsiban szürke sapkában

A világ legjobbjaként számon tartott Michael Jordan arról beszélt, hogy akárhányszor látja, nem tudja kitörölni a tragikus helikopter balesetben elhunyt Kobe Bryant üzeneteit.


Kobe „Bean" Bryant 2020. Január 20-án vesztette életét, egy tragikus helikopter balesetben Calabasas-ban. A tragikus hír az egész világot megrázta, hiszen Kobe Bryant-et Michael Jordan szintjén emlegették, mind a kosárlabda tudása, mind pedig a pályán kívüli társadalmi tevékenységei miatt.

Egy igazi szuperhős volt és ezt pontosan tudja jól Jordan is, aki pár nappal Bryant halála előtt még vicces üzeneteket küldözgetett Kobe-nak.

„Ez a tequila fantasztikus." –írta Kobe

„Köszönöm testvér." – válaszolta Jordan

„Kellemes ünnepeket, remélem hamarosan találkozunk. Kobe edző?!" - jegyezte meg Jordan

„Ahh nézzenek oda…Edző bá, itt ülök a kispadon és nézem, ahogy 45-8-ra éppen megverjük az ellenfél csapatot.."

-válaszolta vissza Kobe

Jordan elmesélte, hogy nagyon szeretett beszélgetni Kobe-val és főleg a fent olvasható utolsó üzenet jelentett számára nagyon sokat, hiszen ez pontosan tükrözte Kobe versenyszellemét és folyamatos győzni akarását.

Amikor arról kérdezték Jordant, hogy miért nem tudja kitörölni, annyit válaszolt

„Nem tudom miért, egyszerűen csak nem tudom megtenni."

Szombat egy eszméletlen gyönyörű és egyben szomorú nap lesz. Ezen a napon, Massachusetts államban, a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame ceremónián Kobe Bryant bekerül minden idők legnagyobbjai mellé. Sajnos ezt ő már csak fentről nézheti, ugyanakkor felesége, Vanessa Bryant Kobe mentorához, Jordanhez fordult, hogy konferálja fel a néhai kosárlabda legendát.

Jordan elmondta, hogy számára ez a lehetőség végletekig megtisztelő és hozzáfűzte, hogy olyan mintha egy családtagjáért kellene kiállni és beszélni, ezért arra következtethetünk, hogy hihetetlenül érzelmes beszédet fogunk hallani.

„Azzal, hogy azokat a dolgokat próbálta felülmúlni, amiket én értem el annak idején, a legnagyobb tiszteletet éreztem, amit valaha bárki is mutatni próbált felém."
„Csak azzal tudom legjobban honorálni ezt a tiszteletet, hogy támogatásomat és együttérzésemet fejezem ki afelé, akiről úgy vélekedem, mint a valaha volt legjobb kosárlabdázók egyike"

Michael Jordan nyilatkozta Kobe Bryantről.

Nyugodj Békében Kobe Bryant! (1978-2020)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!