Michelle Williams-nek nem hiányzik a „Survivor” időszak - ifaktor
Destiny's Child lila fellépőruhában

A „Survivor" című világhírű slágert szinte mindenki ismeri, azonban Michelle Williams nem sírja vissza azt a korszakot. Erről egy interjúban beszélt.


„Teljesen új voltam az iparban."

- mondta a 41 éves énekesnő az US Weekly-nek adott interjújában.

2001 májusában megjelent a Destiny's Child harmadik stúdió albuma, a Survivor, Williamshez társult Beyonce és Kelly Rowland miután LeToya Luckett és LaTavia Roberson is kilépett a bandából.

Williams beismerte, hogy elképesztően nehéz volt számára megküzdeni a hirtelen jött sikerrel.

„Tudjátok, nem vagyok egy korán kelő típus. Azok a korán kelések valami brutálisak voltak."
„Másrészt roppant mód élveztem, mondjuk a 99.5 százalékát."

Mielőtt 2006-ban a banda szétment, a Destiny's Child összesen 3 darab Grammy-díjat is bezsebelt a 14 nevezésükből, beleértve olyan díjakat, mint a Legjobb R&B duó vagy Csoport előadás vokállal a Survivor című számukért, 5 darab „Amerika zenei díj", 2 „BET-díj", 1 „Brit-díj" és 2 „MTV legjobb videoklip díj".

„Csináltunk pár elég jó slágert. Úgy érzem felemeltük az embereket."

2018-ban, amikor Beyonce fellépett a Coachella nevű zenei rendezvényen, mindenkit elkápráztatott a közönségben, mikor felhívta maga mellé a színpadra Rowland-et és Williams-et, hogy elénekeljék közösen, a méltán híres dalaikból a Soldiert és a Say my name-t. Rendkívül nagy pillanat lehetett ami azt illeti.

Ezekből részletek is láthatók a Homecoming című Netflix dokumentumfilmben, ugyanakkor arról, hogy lesz-e újabb közös fellépés, nem árult el semmit az énekesnő.

„Mindannyiunknak megvan a saját maga élete mostanra. Szóló-karrierünk van, illetve háztartást vezetünk, ami azért eléggé durva."

Elképzelhető, hogy valamikor lesz közös fellépés újra, azonban ezt a hírt, egyelőre még homály fedi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!