Orlando Bloom Katy Perryt és exét is „a legaranyosabbnak” nevezte - ifaktor
Orlando Bloom és Katy Perry a medence szélén csókolóznak

Úgy tűnik, Perry és Kerr barátsága tovább virágzik, Orlando Bloom és Miranda Kerr pedig változatlanul is az egymást legjobban támogató exek díj nyertesei.


Július 14-én Katy Perry videót tett közzé Instagram profilján Orlando exével, hogy kicsit felpörgesse és népszerűsítse a modell Kora Organics néven futó wellness márkáját. A bejegyzés egy közös jógamenet után került fel a közösségi oldalra, ahol a népszerű énekesnő elárulta, hogy terhessége óta most először adta jógázásra a fejét.

Miranda átosztotta Katy storyját és hozzátette: „Szeretlek".

Nyilvánvalóan szeretjük látni, hogy a Bloom kedvese és a volt felesége közötti kapcsolat továbbra is erősödik, de a hab a tortán az az édes megjegyzés volt, amelyet maga a Karib-tenger kalózai színész hagyott a poszt alatt:

„Ti ketten vagytok a legaranyosabbak"

- válaszolta a bejegyzésre.

Orlando Bloom és Miranda Kerr 2010-től 2013-ig voltak házasok, kapcsolatukból született Flynn, egy édes kisfiú. Miranda később feleségül ment a Snapchat alapítójához, Evan Spiegelhez, akinek két gyermeket is szült. Bloom és Katy közös gyermeke, Daisy pedig 2020 augusztusában látta meg a napvilágot.

Ugyanebben az évben novemberben Kerr a The Drew Barrymore Show-n Perryről áradozott és megosztotta a műsorvezetővel, miért olyan izgalmas, hogy az exe boldog.

"Rajongok Katy-ért, és csak annyira boldog vagyok, hogy Orlando talált valakit, aki annyira boldoggá teszi őt, mert a nap végén Flynn-nek van egy boldog apukája és boldog anyukája, ami a legfontosabb"

- mondta.

"Nagyon hálás vagyok, hogy Orlando és Katy egymásra találtak, és azért is hálás vagyok, hogy megtaláltam a csodálatos férjemet és a legjobb az egészben, hogy mindannyian nagyon tiszteljük egymást"

- folytatta Kerr.

„Ha különleges alkalmakról van szó, amikor együtt kell lennünk, mindig megoldjuk; kompromisszumot kötünk, amelyeket közösen dolgozunk ki, ami a legjobb az egész családunk számára."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!