Miért titkolja Berki Krisztián és felesége, Mazsi, hogy hova utaztak? - ifaktor

A Berki-házaspár néhány nappal ezelőtt elutazott valahova, hogy hova arról csak találgatások vannak. Ennek ellenére számos nyaralós képpel megörvendeztetik a köveiket, de hogy pontosan hol tartózkodnak arról nem osztottak meg információt. Vajon mi lehet a nagy titkolózás oka?


A kommentelők azonban elárasztották többek között ennek apropóján is a kommentszekciót. Mindenkit az érdekel, hol lógatja a lábát a házaspár. Krisztián az Instagram-oldalára feltöltött egy posztot, melyben a december 30.-ra ütemezett online eseményüket hirdeti, melyen feleségével, Mazsival arról mesélnek, hogy hogy zajlik az utazás a COVID19-járvány második hulláménak a közepén. Az érdeklődők hátha választ kapnak arra is, hogy hol tartózkodnak pontosan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!