Miért titkolja Berki Krisztián és felesége, Mazsi, hogy hova utaztak? - ifaktor

A Berki-házaspár néhány nappal ezelőtt elutazott valahova, hogy hova arról csak találgatások vannak. Ennek ellenére számos nyaralós képpel megörvendeztetik a köveiket, de hogy pontosan hol tartózkodnak arról nem osztottak meg információt. Vajon mi lehet a nagy titkolózás oka?


A kommentelők azonban elárasztották többek között ennek apropóján is a kommentszekciót. Mindenkit az érdekel, hol lógatja a lábát a házaspár. Krisztián az Instagram-oldalára feltöltött egy posztot, melyben a december 30.-ra ütemezett online eseményüket hirdeti, melyen feleségével, Mazsival arról mesélnek, hogy hogy zajlik az utazás a COVID19-járvány második hulláménak a közepén. Az érdeklődők hátha választ kapnak arra is, hogy hol tartózkodnak pontosan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!