Miért titkolja Berki Krisztián és felesége, Mazsi, hogy hova utaztak? - ifaktor

A Berki-házaspár néhány nappal ezelőtt elutazott valahova, hogy hova arról csak találgatások vannak. Ennek ellenére számos nyaralós képpel megörvendeztetik a köveiket, de hogy pontosan hol tartózkodnak arról nem osztottak meg információt. Vajon mi lehet a nagy titkolózás oka?


A kommentelők azonban elárasztották többek között ennek apropóján is a kommentszekciót. Mindenkit az érdekel, hol lógatja a lábát a házaspár. Krisztián az Instagram-oldalára feltöltött egy posztot, melyben a december 30.-ra ütemezett online eseményüket hirdeti, melyen feleségével, Mazsival arról mesélnek, hogy hogy zajlik az utazás a COVID19-járvány második hulláménak a közepén. Az érdeklődők hátha választ kapnak arra is, hogy hol tartózkodnak pontosan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!