Mihalik Enikő gyermeket vár - ifaktor

A népszerű modell, Mihalik Enikő Instagram-oldalán jelentette be a nagyszerű hírt: babát vár!


Enikő nem csak várandósságával sokkolta követőit, de azt is megtudhattuk posztjából, hogy titokban férjhez ment. Az általa megosztott fotósorozatában láthatjuk férjét, Dávidot is és igencsak kerekedő pocakját.

A modell azt is elárulta Instagram-bejegyzésében, hogy kislányuk fog születni, akit nyár környékére várnak. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak és jó egészséget a születendő kislánynak!

A fotósorozat a Nők Lapja magazinnak készült, amin keresztül tudatták követőikkel az örömhírt.

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket es izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.
Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk!
Külön köszönet a @nok_lapja magazinnak, hogy örömhíreinket rajtuk keresztül oszthatjuk meg veletek"

– írta közösségi oldalán Enikő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!