Mihalik Enikő megmutatta, hogy készül egy tökéletes fotó - ifaktor
Mihalik Enikő piros szettben
A szupermodell a Telenorral forgatott egy videót, amiben tippeket adtak, hogy mi az amitől jó lesz egy fotó és mi az amitől nem.

„Rólam szerintem már legalább egymillió képet készítettek, de ezeknek csak a töredéke volt olyan, ami tényleg meg is jelent valahol. Egy előnytelen póz, félresikerült mimika vagy egy pár centivel magasabbra állított kamera is tönkreteheti a varázslatot, amit megörökíteni vágyunk. A Telenorral készítettünk egy rövid videót, amiben hasznos tippeket adunk, hogy hogyan hozhattok ki többet a fotóitokból."

– írta Instagram-posztjában Enikő.

A modell elmondta, hogy nem tartja magát egy különösen tehetséges fotósnak, de a közösségi oldalaira saját magának szokta a képeit elkészíteni, olykor a barátai, vagy a párja segítségével.

Mihalik Enikő azt az érdekességet is megoszotta a nézőkkel, hogy mivel maximalista ezért egy kép elkészítése után, akár félórát is el tud „szórakozni" azzal, hogy egy kép tökéletes legyen, és csak utána kerüljön ki a social felületeire. A videó ezenkívül is sok érdekességet és hasznos tanácsot tartogat, amiért mindenképp érdemes végignézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!