Mike Posner megmászta a Mt. Everestet - ifaktor

Bevallása szerint rendkívül nehéz volt mentálisan a mászás.

Mike Posner szinte rendületlenül készült, hogy megmássz a világ legmagasabb hegyét, a Mount Everestet. Nem mindennapi dolog, hiszen annak ellenére, hogy mára egy komplett turizmus épült a legmagasabb pont elérésére, még mindig életveszélyes, ha felkészületlenül érkezünk. Egy interjúban, amit a TMZ-nek adott, elmondta, hogy egy dologtól tartott igazán, hogy nem fog neki sikerülni.

Mike azt mondta, hogy egyszer jött neki egy kép amin ő volt, mint „egy öreg fehér dagadt csávó", aki egész életében csak menő dolgot csinált, az pedig egy 6 hónapos sétatúra volt, New Jerseytől, Calinforniáig. Ezen felbuzdulva gondolta, hogy nekimegy ennek a projektnek, ugyanakkor megmászni a 8534 méteres hegyóriást, nem kis kihívás.

Azt mondta, hogy a mászás sokkal de sokkal nehezebb volt, mint gondolta, hogy lesz. Legalábbis mentálisan mindenképp. Sokkal tapasztaltabb hegymászók is vesztek már oda, miközben próbálták megmászni a hegyet, így az interjúban gyorsan köszönetet is mondott mindenkinek, aki ott volt vele és segített neki.

Posner elmondta, hogy rendkívül nyugodt, amiért újra földközelben van és eszméletlen boldog, hogy a mászásával 230 ezer dollárt, nagyjából 66 millió forintot sikerült összegyűjtenie, ami a Detroit-i speciális otthonnak megy.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!