Mikor fog leszokni ezekről a fecskealsókról Berki Krisztián? - ifaktor
berki krisztián fehér ingben a maldív-szigeteken
Berki Krisztián mostanában nyaralós képeket posztol a Maldív-szigeteki nyaralásukról. Egyszerűen nem tudjuk nem észrevenni, hogy a magyar izomkolosszus még mindig fecske fürdőgatyát hord, s talán mondhatjuk, hogy a védjegyévé is vált.


Ebben csak az-az érdekes, hogy ez a típusú fürdőgatya már nagyrészt teljesen kiment a divatból, hiszen helyette szinte mindenki a hosszított fazonú – inkább boxeralsóra hajazó, vagy még annál is hosszabb – fürdőruhát viseli.

Talán egyedül az idősebbek, főként az 50-60 év felettiek tartják még magukat a fecske divathoz, de már közülük is egyre kevesebben – igaz ez a fehérneműkre is, ahol szinten a boxeralsó vezet a fecskealsóval szemben napjainkban. Ráadásul Berki furcsábbnál furcsábbakat választ ezekből a ruhadarabokból. Van neki csíkos, pöttyös, sárga, kék minden amit csak el lehet képzelni.

Hozzátesszük, hogy a celeb ismeri a hosszított fazont is, noha jóval ritkábban posztol róla bejegyzést, de tény és való, hogy azt is használja nagyritkán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!