Miller Dávidot sürgősen meg kellett műteni - ifaktor
Miller Dávid fehér pólóban és fekete kabátban áll sötét háttér előtt

Az X-Faktor jubileumi évadának műsorvezetője, Miller Dávid Instagram-oldalán számolt be arról, hogy kórházba került és sürgősségi műtétet kellett elvégezni rajta.


A színész a 24 óra alatt eltűnő Instagram-történet funkcióval osztotta meg videóját, amiben jelenlegi állapotáról beszél az altatásból felébredve. Dávid őszintén elmesélte, hogy aranyér trombózis miatt került kórházba, amit sürgősen kezelni kellett.

A műsorvezető úgy tűnik már sokkal jobban van a műtétből felébredve, hiszen a humora is visszatért. A videóban így számolt be betegségéről:

„Aranyerem volt és trombózis alakult ki benne, vagyis megalvadt a vér és vérrög lett benne és sürgősen el kellett távolítani. Riogattak mindennel, mert hogy ez nagyon sürgős és hogy miért nem jöttek előbb. És akkor elaltattak, még soha nem altattak. Most azon gondolkozom, hogy ezzel egyébként aranyér nagykövet lettem"

– zárta viccelődve videóját Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!