Milyen csillagjeggyel passzolsz össze? - ifaktor
Milyen csillagjeggyel passzolsz össze?
Hiszel az asztrológiában? A nyár és az ősz szülöttjei közé tartozol, de fogalmad nincs, milyen csillagjegyű emberekkel passzolsz össze? Lehull a lepel, most megtudhatod, kivel érdemes érzéki kapcsolatba bonyolódnod.


Oroszlán

Imádsz játszani és másokat irányítani? Te bizony az oroszlánokat képviseled. A kreativitás a védjegyed, meglepően romantikus vagy és képtelen vagy magad mögött hagyni a versengést. Ha kivételes energiákat érzel a kos, nyilas és ikrek szülöttjeivel az nem lehet véletlen, hisz velük passzolsz össze a leginkább.

Szűz

Ha létezik kritikus gondolkodású csillagjegy, az bizony a szűz. Nem lehet véletlen, hogy emellett kiemelkedő a problémamegoldó képességed is, de nagy hangsúlyt fektetsz az egészségre és másokat is efelé a gondolkodásmód felé hajtasz. Bika, bak és halak – ők a tökéletes partnerek hozzád.

Mérleg

Kicsit bizonytalan típus vagy, így elemzések útján keresed és kapod meg a válaszokat a kérdéseidre. Az életet tisztességesen éled, törekszel a harmóniára és kiegyensúlyozottságra. Nem lehet véletlen, hogy az ikrek, vízöntők és bika jegyűekkel könnyen megtalálod a közös hangot, hisz velük klappoltok a leginkább.

Skorpió

Felesleges titkolni, hogy a skorpiók szexualitása és szexuális étvágya kivételesen hatalmas. Emellett energikus vagy, bátor és önálló, akinek mindenről megvan a saját véleménye. Kikkel találod meg leginkább a közös hangot? A rák, a halak, a bika és a bak jegyűekkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!