Milyen személyiség rejtőzik az író, Lakatos Leventében? - ifaktor
Lakatos Levente fehér ingben

Az RTL Reggeli mai adásának egyik vendége volt az Aranykönyv-díjas író, Lakatos Levente. A Reggeli műsorvezetői könyveiről, magánéletéről és személyiségéről faggatták.


Mindenki fejében élhet egy sztereotipizált kép, hogy hogyan is kéne kinézni egy írónak, nos Lakatos Levente kinézete biztos nem jutna eszünkbe. A modell alkatú, sármos férfi a regényírás mellett kényesen ügyel külsőjére. Ha ezen külső benyomások alapján ítélnénk meg, nem gondolnánk, hogy modern romantikus regényeket ír, méghozzá hatalmas sikernek örvend.

Olyannyira sikeresek, hogy hölgy rajongói többször is felkérték arra, hogy egy-egy regényből kiragadott mondatát az író saját kézírásával szeretnék magukra tetováltatni. Mi lehetne nagyobb elismerés, ha nem az, hogy valaki a gondolataidat a testén viselné élete végéig?

Magánéletét illetően szűkszavú volt, annyit azért elárult, hogy nincs kapcsolata és nem is bánja. Elmondása alapján nehéz személyiség, nehéz őt elviselni és kijönni vele, ennek ellenére nyitott a szerelemre, de nem kajtatja. Jön, amikor jönnie kell.

Az íróval zajló teljes beszélgetést ezen a linken találjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!