Minden énekes műsorvezetőnek áll? Nem fogod elhinni, kinek indult saját műsora! - ifaktor
Dallos Bogi
Magyarországon létező trend, hogy ismert énekesek, énekesnők műsorvezetésre adják a fejüket. Ennek újabb ékes példáját láthatjuk Dallos Bogi esetében.


Dallos Bogi az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, miszerint YouTube-on indít saját podcast jellegű műsort.

„Ma este 19.00-kor érkezik a YouTube csatornámra az Elmerülő interjú-sorozat 1.epizódja. Vendég: @miklosandi Egy ideje követem a @melylevegoprojekt -et instán, és az Elmerülő című könyv elolvasása után késztetést éreztem, hogy beszélgessek az alapítókkal, alkotókkal. Mit tehetünk a mentális egészségünkért? Mi is az a pánikzavar pontosan? Hogyan kezeljük, ha kapunyitási krízisünk van? Mi vezethet az öngyilkosságig, hova forduljunk segítségért? A mai epizódban többek között erről lesz szó.”

– írta a jelenlegi a Sztárban Sztár-ban is szereplő énekesnő.

Login • Instagram

Hazai berkeken belül nem ritka eset, hogy énekesből legyen valaki műsorvezető. Az utóbbi években ez történt Miller Dáviddal, Kasza Tibivel, Freddie-vel, Majkával, míg nem olyan régen Király Viktor is műsorvezetőnek állt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!