Mindent a megcsalásról Szabó Kittitől - ifaktor
Szabó Kitti mintás blúzban ül

A népszerű hazai YouTuber, Szabó Kitti legújabb videójában egy sokkal komolyabb hangvételű témát készített követői számára, mint amiket eddig tőle megszokhattunk. Az influenszer YouTube-csatornáján egy nagyon fontos témát boncolgatott, ami nem mást, mint a megcsalás kérdése.


Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk: szinte mindenkinek van már megcsalással kapcsolatos tapasztalata. Vagy azért, mert őt csalták meg, vagy azért, mert ő csalt meg. Az is előfordulhat, hogy csak a környezetünkben találkoztunk ezzel a mumussal. Az viszont biztos, hogy senki számára sem ismeretlen terep.

Kitti videója elején elmondja, hogy a tőle megszokott videóknál ez egy sokkal komolyabb, beszélgetős felvétel lett, így csak azoknak érdemes megnézniük, akiket ténylegesen érdekel a téma. Az influenszer videója során rengeteg fontos kérdést boncolgatott, ami szinte mindenki számára érdekes lehet.

„Megcsalsz vagy megcsaltak? Lefogadom, hogy a nézőim nagy többsége rendelkezik már a #megcsalás tapasztalatával, így vagy úgy. Nem tudom, hogy miért van ez az emberekbe kódolva, de érdemes róla beszélni!"

– olvashatjuk Kitti videója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!