Mínuszban sem hagyja abba az edzést Topp Dorina - ifaktor

A népszerű hazai vlogger, Topp Dorina az utóbbi időben a mozgás és a fitnesz megszállottja lett. Kedvét és kitartását még a korlátozások és az edzőtermek bezárásával sem tudták letörni. Így motiválja követőit Dorina.


Dorina tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet kitartóan, minden akadályt leküzdve harcolni tovább a céljainkért. Erre buzdítja követőit is, amivel remek példát mutat nekik.

Az influenszer a termek bezárását úgy játszotta ki, hogy szabadtéren kezdett el sportolni, aminek hátrányaiból adódóan előfordult, hogy mínusz egy fokban is edzett. De Dorinának ez sem jelentett igazi akadályt.

„Keep pushing your limits 👊 ebben az évben az edzőtermek bezárása sem állította meg a motivációmat👐 volt, hogy - 1°C fokban toltuk kint az edzéseket 👀 minden csak elhatározás kérdése, rengetegszer kelek fel úgy, hogy úristen ma biztosan nem mozgok, nincsen kedvem hozzá... Aztán ahogy elkezdjük az edzést, egyből meg is jön hozzá a kedv 😁 nem hiába, hiszen rengeteg boldogsághormont szabadít fel 💃
Nektek mik a céljaitok idénre sport terén?"

– kérdezte követőitől Toppler Dorina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!