Mire vitték a Való Világ korábbi szereplői? Mutatjuk! - ifaktor
nádai anikó a való világ villájában

A Való Világnak idén tízedik, jubileumi évadát láthatjuk a képernyőn. A reality mindig is egy kiugrási lehetőség volt: a győztesnek járó pénzdíj kifejezetten magasnak bizonyult már az első pár évad során is, cserébe azonban a résztvevőknek minden „szennyesüket ki kellett teregetniük" a villa falain belül. Ebben az összeállításunkban bemutatjuk, kik azok az egykori játékosok, akiknek sikült a köztudatban maradniuk, a játék során botrányosnak vélt viselkedésük ellenére.VV Milo

VV Milo, azaz Gyukin Milovan 18 évesen, a harmadik széria győzteseként távozott. Egyike azon keveseknek, akik az embertelen költekezés helyett inkább befektették nyereményüket. Elvégezte a kommunikációt és marketing egyetemi alapszakot, később pedig a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémiát is, később pedig rendezőnek állt – írja róla a Femina. Dolgozott az RTL Klubnál is, ahol az Éjjel-nappal Budapest felvételtervezője volt, de forgatott már Afrikában is dokumentumfilmet.

VV Aurelio

Aurelio Caversaccio, vagy ahogyan a legtöbben ismerjük VV Aurelio a Való Világ 6. évadának győztese volt. Győzelme után igazi celebéletbe kezdett, így több tévéműsorban is szerepelt az RTL-en, majd 2018-ban rendőrségi ügye miatt a TV2-höz szerződött. Az ügy azóta bíróság elé került, első fokon 4 év börtönt kapott emberrablásért, amit a tévés mai napig tagad. A másodfokú tárgyalás még az idén várható.

VV Alekosz

VV Alekosz 2011-ben győzött – azóta több valóságshow-ban szerepelt –, mostanában Facebook-oldalán aktív és mindenféle megosztó témában posztol. Legutóbb az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban láthattuk, ahol elárulta, újra vagyonőr lett. Állítása szerint nem is vágyik másra, hiszen ő vagyonőr szeretne lenni és sztár.

VV Ági

VV Ági, polgári nevén Szögeczki Ági nem nyerte meg ugyan a műsort, egyike azonban azoknak az ex-játékosoknak – még akkor is, ha párszor el is tűnt a köztudatból – akik továbbra is népszerű médiaszemélyiség tudott maradni. Azóta már édesanya, minden percét ez tölti ki. Természetesen ő is szerepel műsorokban, így például jelenleg éppen a TV2 csatornán futó Farm VIP-ben.

VV Anikó

Nádai Anikó olyanannyira maga mögött tudta hagyni VV-s múltját, hogy mostanra gyakorlatilag ő lett a műsor egyik házigazdája. Az egyik legsikeresebb egykori villalakó, aki Való Világ mellett olyan műsorokat tud maga mögött, mint a Farm, a Házasodnak a gazda vagy az RTL Reggeli, de ide sorolhatjuk saját, önálló műsorát is, az Anikó show-t.

VV Majka

VV Majka, teljes nevén Majoros Péter. Egyértelműen a legbefutottabb ember lett a realityk magyarországi történetében. Majka csak második lett a végső szavazáson, de ennek ellenére napjainkban is az egyik legfelkapottabb és legfoglalkoztatottabb médiaszemélyiség. Rengeteg műsorban vesz részt a TV2-n (Sztárban Sztár, Bezár a bazár, Az 50 Milliós játszma, A Kocka, Rising Star, Nicsak, ki vagyok?, Ezek megőrültek, A nagy duett stb. – a szerk.), emellett pedig zenészként is járja az országot keresztül-kasul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!