Miskovits Marci: A Berki nem műsorvezető - ifaktor
Osváth Zsolt és Miskovits Marci kanapén ülnek

Osváth Zsolt Webkanapén sorozatának legújabb interjú vendége Miskovits Marci volt, aki a Viva Tv műsorvezetőjeként híresült el Random Marci néven. Beszélgetésük során szót ejtettek karrierről, magánéletről és persze a Berki Krisztiános balhéról is.


Marci karrierje elején rengeteg bántást kapott és rosszindulatú feltételezést, hogy hogyan került ilyen fiatalon ennyire jó pozícióba. Zsoltnak őszintén elmesélte, hogy minden sikert magának köszönhet, ugyanis a családjában mindenkinek polgári munkája van, nincs művész rokona.

Zsolt nem hagyhatta kérdés nélkül Marci vitáját Berki Krisztiánnal. Marci véleménye, hogy Berki Krisztián szakmailag nem műsorvezető, főleg a szakmai elhivatottság hiánya miatt.

Az interjú során azt is megtudhattuk, hogy Marcinak már több mint egy éve van párja és nehéz természete ellenére jól kezeli őt szerelme. Családalapításról csak harminc éves kora után szeretne gondolkozni.

A műsor legvégén pedig az izzasztó rovatban negatív hozzászólásokat olvasott fel Zsolt Marcinak, amikre hallhatjuk reagálni az előadót.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!