Miskovits Marci mindenért megdolgozott az életében - ifaktor
Miskovits Marci fehér ingben
Miskovits Marci igencsak sokrétű előadói és műsorvezetői tevékenységet folytat, így az ember könnyedén azt gondolná, hogy ebből tartja fenn magát, de ennél nagyobbat senki nem tévedhetne...


Minderről saját maga osztott meg egy hosszabb lélegzetvételű levelet követőinek:

„Megszoktam, hogy világ életemben mindenért többet és keményebben kellett dolgozzak, mint másoknak. Amikor valamit éppen elértem, pár előítéletes barom mindig kitalálta, hogy biztos pénzelnek a szüleim vagy hátszelem van. Nem jövök gazdag körülmények közül, és sem a családomból, de még a rokoni és ismerősi körből sem dolgozik senki ebben a szakmában a mai napig. Amióta adok ki dalokat, sohasem a haszonszerzés vezérelt. Nem akarok álszent lenni, persze van némi pénzem ebből is, de ami nagyon fontos: Én nem ebből élek! Ha ebből élnék, ugyanígy csinálnék mellette millió más dolgot, és az elmúlt másfél év tökéletesen beigazolta, hogy mennyire fontos több lábon állni a mai világban. Nekem nem áll vagy bukik ezen semmi, nem kell azon görcsölnöm, hogy ha nem gurítok újból és újból egy nagyot, nem lesz miből kifizessem a kiadásaim, - számomra így tud ténylegesen önkifejezés, terápia, művészet lenni a zene. A legutóbbi klipemre többet költöttem, mint a mai előadók 80%-a (tisztelet a kivételeknek természetesen) csak azért hogy vizuálisan is megvalósítsuk azt amit a fejünkben elképzeltünk. Videoklip gyártóként és előadóként látom mindkét oldalról, hogy a közönség mennyire igényli egy zenéhez a vizuális tartalmat is, így a továbbiakban is a magunk részéről azon fogunk dolgozni, hogy mindenféle szempontból feljebb tegyük a képzeletbeli lécet mind saját, mind az általunk gyártott produkciókban"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!