Miss Mood rajongói már nagyon hiányolják a koncerteket - ifaktor

A népszerű énekesnő, Miss Mood, már olyan régen adott koncertet rajongóinak, hogy legújabb fekete, rövid frizurájával nem is láthatták a színpadon követői.


Természetesen nem csak az énekesnőnek van elege ebből a helyzetből, hanem rajongói is nagyon hiányolják már az általa adott koncerteket, amiken egy óriásit lehet bulizni és tombolni.

A legelkeserítőbb az egészben, hogy se az énekesnő, se senki nem tudja megmondani, hogy mikortól áll vissza minden a régi kerékvágásba.

Dóri legújabb posztjában egy régi koncertfotót osztott meg követőivel és bejegyzésében jó egészséget kíván mindenkinek.

„Sokat gondolunk Rátok! Jó egészséget mindenkinek! szinte alig van koncertfotó a fekete hajammal, amik vannak is mindegyiken hülye fejem van éneklés közben"

– írta közösségi oldalán Miss Mood.

Reméljük nemsokára már koncertezhet az énekesnő és újra bulizhatunk egy nagyot zenéire!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!