Mit csináltak a sztárok utolsó szabad óráinkban? - ifaktor

Magyarország miniszterelnöke a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezés érdekében 30 napra szigorú intézkedéseket vezetett be. A rendelet értelmében este nyolc óra és reggel öt óra között kijárási tilalom lép életbe. Influenszereink különböző módokon reagáltak és igyekeztek kihasználni az utolsó szabad estélyüket.


A járvány első, tavaszi hullámában sokan megijedtek mikor kijárási korlátozást vezettek be. Ezúttal egy sokkal komolyabb szabályt hozott a kormány, amire -érthető módon- sokan kisebb pánikkal reagáltak és voltak, akik egyszerűen csak kiélvezték az utolsó szabad órákat.

Evelin, vagyis Instagram-nevén @avianarahl, egy hosszabb bejegyzésben búcsúzott 30 napra a belváros zajától.

„Holnap ilyenkor már csend lesz. Nem szűrődik be zsibongás kintről, nem dudálnak az autósok, nem hangoskodnak az emberek... némaság lesz a fővárosban. Az év egyik legmozgalmasabb hónapja csendesül el, mire este nyolcat üt az óra. A kis falumban ez nem jár különösebb változással, mert ott már korábban megáll az élet, de hogy a Budapest mivé változik majd, még nem tudom. Mindig eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a belváros nyüzsgését látva egyszer csak megnyomnám a szünet gombot. ...hogy csak egy kicsit megálljon az élet és majd csenddel feltöltve, szinte nagy levegőt véve [a jó kis szmogossal] folytathassuk az utunkat, ki erre, ki arra. Nekem nincsenek tavaszról itteni élményeim, úgyhogy lássuk mit hoz ez a 30 nap. Vigyázzatok magatokra és egymásra!"

– olvashatjuk Evelin megható sorait.

Unfield igyekezett kicsit mókásabb oldalát megfogni a történetnek és egy aranyos képpel elviccelni a dolgot.

„Vajon csak kutyát lehet sétáltatni vagy a makka is játszik?"

– tette fel a vicces kérdést @unfieldofficial.

Numbava virágcsokros képével próbálta tartani a lelket követőiben.

„Novemberi krizi csokor. Mostantól még nagyobb szükség lesz észrevenni a szépet és a jót a mindennapokban"

– írta Instagramon megosztott képéhet Tündi.

Edina Lujza és párja Hernádi Bence utolsó szabad estélyüket étteremben töltötték vacsorát fogyasztva. Posztjában Lujza leírta, hogy mindenkinek kitartást kíván és reméli, hogy a 2021-es év jobb dolgokat tartogat mindannyiunk számára.

„Tegnap este még elmentünk Bencével egy "utolsó" vacsorára.

Annyira szomorú ez az év (de lehetne ennél sokkal rosszabb), remélem a 2021 jobb időket tartogat mindannyiunk számára.

Mindenkinek kitartást kívánok, nagyon vigyázzatok magatokra, szeretteitekre és mindenkire!"

– írta @edinalujza Instagram-oldalán.

Kitartást kívánunk mi is Mindenkinek!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!