Mit esznek a vegánok? Rimóczi Zsófia válaszolt - ifaktor
Rimóczi Zsófi kötött sapkában áll egy erdőben

A népszerű vegán édesanya, Rimóczi Zsófia már rengetegszer belefutott a vegákhoz leggyakrabban feltett kérdésbe, hogy mit is esznek, hogy változatos és egészséges étrendet tudjanak követni? Zsófi legújabb Insta-posztjában hosszasan fejtegette, hogy miért jobb a vegán étkezés.


Zsófi már hatodik éve folytat teljesen nyers vegán táplálkozást, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű terméket nem fogyaszt. Ennyi év után kitől is lenne hitelesebb, ha nem tőle a válasz a rengeteg kérdésre, ami az ember fejében ilyenkor felmerül?

Az influenszer posztjában hosszasan kifejtette, hogy mennyivel színesebb és változatosabb lett az étrendje, mióta váltott. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg egészségügyi problémát oldott meg nála az étkezési szokásainak lecserélése.

„>>a vegánok? azok fogalmam sincs mit ehetnek, gyakorlatilag semmit, mert minden tiltot!<<
megcáfolnám🙋♀️idén lesz 6. éve, hogy a vegán étkezés mellett döntöttem, ami nekem nem egyoldalúvá, hanem sokkal sokszínűbbé tette a táplálkozásom. a szivárvány minden gyönyörű színével találkoztam már a tányéromon, & Ti is mindig azt a visszajelzést adjátok, hogy szembetűnően színesek & változatosak az ételek, amiket megosztok (a szakácskönyvem is hatalmas sikernek örvendett köztetek, hisz szintén ugyan ezt látjátok benne). tehát most változatosabb az étrendem, azelőtt túl sokszor ragadtam le a "sajtos tejfölös tészta", "instant kaják" vagy a "rántotthús krumplipürével" opcióknál, nagyon kevés zöldséget fogyasztottam & emiatt nem is voltam jó egészségügyi állapotban. ("minden bajom" volt, petefészekciszták, horror menstruáció, migrén, étkezési zavar, stb.)
azóta kivirágzott az életmódom, a főételeim zöldebbek & tartalmasabbak, a desszertjeim is kigyümölcsösödtek, mindenben ott a természet nyers ajándéka.
továbbra is szívből javallom Nektek, hogy fogyasszatok minél több nyerset a vadon terméseiből"

-olvashatjuk Zsófi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!