Mit jelent Farkas Alexa számára a spiritualitás? - ifaktor
Farkas Alexa vidám egy fotózáson

Alexa Instagram-oldalán számos olyan posztot találhatunk, amelyek a spiritualitással kapcsolatosan készültek, hol saját maga ír róla, hol pedig másoktól való tanításokat, gondolatokat oszt meg. Férjével, Balázzsal pár éve alkotnak egy pár, azóta Alexa életében kiemelkedően fontos szerepet játszik a spiritualitás.


Legutóbbi bejegyzésében kifejtette a véleményét, hogy számára mit jelent spirituális embernek lenni. Többek között azért is írta le gondolatait, mert elege lett abból, hogy mások megmondják ki számít annak, avagy ki nem.

"A Spiritualitás nem tilt, nem vádol és nem szól le! Amit viszont ezzel szemben csinál: tanít, utat mutat, megmutatja milyen lehetőségeid vannak és annak milyen következményei, rá világít a hibáidra, segít megoldani azt és segít kapcsolódni azokhoz az emberekhez, akik hasonlóan gondolkoznak. Azt meg pláne nem mondja, hogy csak befelé nézz, ne foglalkozz a küldőségekkel, vonulj el mindenkitől... Ha erre igényed van a te dolgod! HISZEM és TUDOM a spiritualitás elfogadás, a modern változata, amit mi képviselünk pedig kifejezetten az emberi igényeket segít kielégíteni, átalakítani. Mert hogyan is hirdethetnéd a békét, harmóniát, sikert ha te magad ezeket nem élted meg?! Miért írom ezt le?? Mert van 1-2 ember, aki számon kér (már a szót sem ismerem), hogy miért vannak szépészeti Beavatkozások rajtam.Szerintük csak az lehet spiri, aki természetes"- írja posztja alatt Alexa.

Az egykori ÉNB szereplője mindig nyíltan vállalja álláspontját, legyen szó bármiről. Nemrég kutyusa, Vuk mellett még egy kölyök kutya gazdája lett, vele kapcsolatosan is számos kéretlen tanácsot kapott, majd amikor megelégelte azokat megosztott egy posztot, amelyben melegebb éghajlatra küldte az okoskodókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!