Hol kirándultak az influenszerek? - ifaktor

Valakinek Bécs, valakinek az Aquaworld.


A hosszúhétvége időjárása nem igen kedvezett a kirándulni vágyóknak, meglehet emiatt sokan inkább bekuckóztak otthonukba, de akadtak olyanok is, akik a rossz időjárás ellenére is a kimozdulást választották. B. Nagy Réka és vőlegénye, Dávid ugyan nem mentek messzire, de annál szebb helyre jutottak el, az Erzsébet-kilátót látogatták meg. Réka a posztjában hozzátette,

„Mire felértünk az Erzsébet-kilátó tetejére azt hittem meghalok".


Laskóy Noémi már egy távolibb helyre merészkedett férjével, a Balatont vették célba. Noémi azért megjegyezte, hogy nem volt a legszerencsésebb ilyen időben útnak indulni, mert alig láttak valamit a ködtől, de azért megérte még ennek dacára is.

Katona Renáta, azaz Berki Mazsi a wellnessezés mellett tette le a voksát ezen a hétvégén. Férjével, Berki Krisztiánnal a budapesti Aquaworld medencéit választották.

Nagy Niki távolságban mindenkit túlszárnyalva, egészen Bécsig ment. Mivel Nikiék lételeme az utazás, így nem meglepő, hogy nem belföldi kiruccanásra esett a sor.

Végül Nagy Daniék, sportos család hívén most sem okoztak csalódást. Az úti cél ezúttal Püspökszentlászló volt.


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!