Modellkedni kezdett Liptai Claudia lánya - ifaktor

Liptai Claudia legújabb Instagram-bejegyzésében megmutatta gyönyörű lányát, aki bizony már el is kezdte modell-karrierjét építgetni. Claudia lánya, Panka élete első komoly fotózásán vett részt, ahol a képek alapján nagyon szépen helyt állt.


A műsorvezetőnő elárulta posztjában, hogy lányát elkísérte a fotózásra és végig támogatta őt. Elmondása szerint többször is eszébe jutott Panka édesapja, aki most méretetlenül büszke lenne lányukra.

Claudia három képet osztott meg lányáról és Panka mindegyiken csodásan fest, nagy jövő áll előtte a modell szakmában. Rengeteg gratulációt kapott a fiatal tehetség Claudia posztja alatt, köztük Dobó Kata is kifejezte véleményét.

„Oh wow!!!!!!"

– olvashatjuk Kata hozzászólását.

A képekhez kattints ide.

„Panka első igazi modell munkája. Bambi és ő. Természetesen ott voltam a fotózáson a háttérben és ezerszer eszembe jutott, hogy apukája mennyire, mennyire büszke lenne rá!"

– írta büszkén Claudia közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rá sem lehet ismerni Opitz Barbira legújabb fotóján

Az X-Faktor győztes énekes a közösségi oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen edzőruhában pózol. Eddig ebben semmi különleges nincsen, azonban a képen egy hatalmas változás is megfigyelhető rajta.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!