Módis Gabi bemutatta a fővárosok színeit sminkben - ifaktor
Módis Gabi napszemüvegben, csíkos blézerben ül egy teraszon

Minden fővárosnak megvan a maga színe. Legalábbis, ami a sminket illeti biztosan, hiszen a népszerű sminkes, Módis Gabi bemutatta öt főváros sminkjét, amikben a rúzsok különböző színei dominálnak és meg kell hagyni, Gabinak mindegyik irtó dögösen áll.


Madrid, London, Stockholm, Párizs és New York. Ennek az öt fővárosnak a színeit mutatta be nekünk Instagram-posztjában Gabi és ezzel nagy segítséget nyújtott azoknak a követőinek, akik még nem találták meg a saját színüket, vagy éppen fővárosukat.

Véleményünk szerint Gabi lágy arctónusához és szőke fürtjeihez a London színei állnak a legjobban, követői mégis túlnyomó többségben Párizst és Madrid színeit tartották a legelőnyösebbnek az influenszeren.

Követői nagyon szeretik Gabi sminkkeléssel kapcsolatos tartalmait, ez érthető is, hiszen az influenszer fő profilja már évek óta a sminkelés és a smink tanácsadás a YouTube-csatornáján is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!