Módis Gabi megmutatja mitől lesz ijesztő egy smink - ifaktor

Módis Gabi, a profi sminkmester legújabb YouTube-videójában megmutatja követőinek, mitől és hogyan tud igazán félelmetessé válni egy smink. A videóban rengeteg szuper tippet ad Gabi, amiket amatőr sminkesek is eltudnak sajátítani.


Gabi videójában kihangsúlyozza, hogy nem ronda sminket szeretne megmutatni nekünk, hanem egy szép, de ugyanakkor valami miatt mégis „lidércnyomásos" érzést keltő festésre készül.

Aki nem jártas a smink világában, a videóból azt is megtudhatjuk, hogy a szemöldök igen fontos funkciót tölt be, hiszen az adja arcunk keretét, amit ha picit túlhúzunk, máris sikerül elérnünk az ijesztő külső hatását. Továbbá azt is megtudhatjuk, hogy a határozott erős kontúrvonalazás, minél sötétebb annál hatásosabb.

A felvétel közben Gabriella számos jó tanáccsal és trükkel látja el követőit, így aki nem jártas a sminkvilágban, de szeretne fejlődni a téren, bátran nézze meg Gabi videóját.

Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!