Módis Gabi megmutatta karácsonyi előételeit - ifaktor

Legújabb YouTube-videójában az influenszer, Módis Gabi megmutat két előételt, ami az ünnepi asztalon lesz karácsonykor náluk. Előző videóiban és Instagram-oldalán is rengeteget mesélt a karácsonyi előkészületeiről és követőitől a nagy érdeklődésre való tekintettel kettő étel receptjét mutatja be nekünk.


Gabi a videó legelején felhívja követői figyelmét, hogy az ételek elkészítése nagyon egyszerű, de annál kevésbé diétásak. A két ételnek a receptjét a leírásba is betette Gabi, így onnan is elérhető. Az első étel, amit elkészít nekünk az nem mást, mint a gombával töltött tojás.

Elkészítéséhez nincs is másra szükségünk mint:

„250 g csiperkegomba
5 db főtt tojás
1 közepes fej vöröshagyma
só, bors
pici teavaj
2 ek majonéz"

– olvashatjuk Gabi leírásában.

A következő recept, amit az influenszer bemutat nekünk, az a sonkatekercs. Abszolválásához csupán ezekre lesz szükség:

„1 cs füstölt erdei sonka, lehet másfajta is
3 db főtt tojás a tojás mennyiségével megegyező mackósajt (itt 6 db-ot használtam fel a sima csomagból)
fokhagymagerezd ízlés szerint (nálam 3 db volt)
1 ek majonéz"

– írta a vlogger YouTube-videójához.

Gabi videójában lépésről-lépésre megmutatja nekünk, hogyan kell elkészíteni a kétféle előételt.

Köszönjük neki a szuper ötletet!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!