Módi Gabi őszintén beszélt a YouTuberségről - ifaktor

Az influenszer legújabb YouTube-videójában nyíltan és kendőzetlenül – ahogyan azt már megszokhattuk tőle – elmondja véleményét a vloggerkedésről. Ezzel egy olyan videót készített el követőinek, amire már régóta sokan vágytak és megtudhatjuk egy véleményvezér gondolatait a tartalomgyártásról.


A sok jó mellett Gabi szerette volna bemutatni a rossz oldalait is a közösségi médiában való szereplésnek. Az első ilyen példa, amit felhozott nekünk az a gyűlölködő emberek kommentáradataival való megküzdés. Pár példát fel is olvasott nekünk a YouTuber, hogy érzékeltesse a problémát.

Gabitól megtudtuk, hogy bizony az influenszereknek az erőszakos kérdezőkből is bőven kijut. Ők általában olyan kérdéseket tesznek fel, ami szinte megválaszolhatatlan és mindezt erőszakosan teszik. A videóban felolvasott pár ilyen kommentet is és bemutatott további példákat, amik megmutatják: bizony sok esetben nem könnyű az influenszerek élete.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!