Módi Gabi őszintén beszélt a YouTuberségről - ifaktor
Módis Gabi színes felsőben

Az influenszer legújabb YouTube-videójában nyíltan és kendőzetlenül – ahogyan azt már megszokhattuk tőle – elmondja véleményét a vloggerkedésről. Ezzel egy olyan videót készített el követőinek, amire már régóta sokan vágytak és megtudhatjuk egy véleményvezér gondolatait a tartalomgyártásról.


A sok jó mellett Gabi szerette volna bemutatni a rossz oldalait is a közösségi médiában való szereplésnek. Az első ilyen példa, amit felhozott nekünk az a gyűlölködő emberek kommentáradataival való megküzdés. Pár példát fel is olvasott nekünk a YouTuber, hogy érzékeltesse a problémát.

Gabitól megtudtuk, hogy bizony az influenszereknek az erőszakos kérdezőkből is bőven kijut. Ők általában olyan kérdéseket tesznek fel, ami szinte megválaszolhatatlan és mindezt erőszakosan teszik. A videóban felolvasott pár ilyen kommentet is és bemutatott további példákat, amik megmutatják: bizony sok esetben nem könnyű az influenszerek élete.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!