Módis Gabriella ezért nem lesz vegán - ifaktor
Módis Gabi ezért nem lesz vegán
Gabi Instagram-követői által feltett kérdésekre válaszolt Youtube-csatornáján. Az önbizalom témakörben érkezett kérdések nagyrészét a vlogger már megválaszolta a videósorozat első részében, a többi kérdésre pedig ebben a felvételben hallhatjuk a válaszokat. Érint párkapcsolati, értékrendbeli és környezetvédelmi témákat is.


Aki régóta követi a sminkes influenszert, már tudhatja, hogy @gabriellamodis mindig nagyon őszintén válaszol a hozzá érkező kérdésekre és ezt most sem tette másképp.

„Aki nem érzékeny a gluténra és mégis gluténmentesen étkezik, az vajon miért teszi?"

– teszi fel a kérdést Gabi.

Gabi szerint, sokan csak azért vásárolnak minden mentes termékeket, mert azokat egészségesebbnek vélik, pedig a mentesség nem jelent feltétlenül jobb minőségű ételeket, vagy kevesebb kalóriát. Gabriella arra is felhívja a figyelmünket, hogy étkezési panaszok esetén minden esetben keressünk fel szakembert.

A videó vége fele kiderül, hogy Módis Gabi annyira szereti a húst, hogy várandósága alatt csak a nyers tatár beefsteakről fantáziált. Ha muszáj, lemond a húsról, de önmagától sohasem tenné. A videóban kifejti, hogy van egy másik komoly érve is a vegánság ellen.

A vágóhidak brutalitását azonban Gabi is elítéli, valamint az állatok könyörtelen tartásával sem ért egyet. A téma végéhez közeledve összegzésében elmondja, az embereknek valóban kevesebb húst kellene fogyasztaniuk, és amit elfogyasztanak, legyen jó minőségű.

Cikkünk végéhez érve csak egy kérdésünk maradt, ti mit gondoltok a húsmentes étkezésről?

Ne hagyd ki!