Molnár Andrea: Az autóm csodálatos színfoltja az életemnek - ifaktor
Molnár Andrea: Az autóm csodálatos színfoltja az életemnek (X)

Vajon mivel töltötte az elmúlt, korlátozásokkal teli egy évet Molnár Andi? Mennyire hiányzott neki a tánc? És milyen kapcsolat fűzi a kocsijához? Ezekről is megkérdeztük a Dancing with the Stars zsűritagját. Interjú.Hogy érzed magad?

Kifejezetten jól, köszönöm! Már nagyon vártam, hogy jöjjön a napsütéses tavasz, már csak azért is, mert nagyon húzós hónapok állnak mögöttünk. Bár hozzáteszem, nem mindig bírtam ki, hogy otthon üljek. Természetesen betartottam minden járványügyi intézkedést, de igyekeztem nagyon sokat kirándulni. Ilyenkor mindig valami olyan úticélt választottam, ami kocsival könnyen megközelíthető volt.

Nagyon szeretem az autómat, egyértelműen csodálatos színfolt a szürke hétköznapokban. Sokan meg is csodálják a különleges színe miatt.

Csomor Alexander/HG Media

Akkor a karantén alatt végül is volt lehetőséged utazni.

Külföldre sajnos nem, inkább belföldön utaztunk, abból viszont nagyon sok volt. Jártunk az Ilona-völgyi vízesésnél is. Nagyon jókat tudtunk sétálni. Általában hétköznapokon mentünk, mert hétvégén azért többen kirándultak.

Ezek voltak a legfelszabadítóbb pillanatok. Fogtam a családomat, beültünk a kocsimba és elindultunk. Nagyon fontos lett számomra a természet és így, hogy az autóm hibrid, a lehető legnyugodtabban járom be vele az országot, hiszen nem szennyezi a környezetet.

A tánc jelenleg is az életed része, de a koronavírus-járvány azrért hatással volt rá. Jól gondolom?

Igen, abszolút. Most leginkább magánórákat tartok, természetesen az előírásokat betartva. Illetve készítettem pár online sporteseményre táncos oktatóvideókat, de nagycsoportos órák nincsenek még, sajnos. Amit nagyon sajnálok, hogy van egy csapatunk, ami gyakorlatilag egy éve hoppon van, azóta nincsenek ugyanis események.

Nagyon várom már azt a pillanatot, amikor a kocsi csomagtartóját ismét megtömhetem majd a hatalmas kosztümökkel, és elinduljunk ismét a versenyekre.

Fotózásunk helyíne, a Haraszthy pincészet.

Csomor Alexander/HG Media

Fotózásunk helyíne, a Haraszthy pincészet.

Csomor Alexander/HG Media

Te voltál az egyik zsűritag a tavaly induló Dancing with the Stars első évadában. Van esetleg kedvenc momentumod a szezonból?

Minden szombaton úgy készültem, mintha én lettem volna Alice, aki éppen Csodaországba tart. A zsűritársaimmal vártuk, hogy milyen újabb csoda tárul majd elénk. Annak ellenére, hogy a televízió nézői láthattak már hasonló műsorokban, ezt én most egy teljesen új szerepnek éltem meg. A tánc pont ezért különleges. Mert a jelenben van, egyszeri és megismételhetetlen.

Kizárólag egy pillanatot nem tudnék kiemelni, de Pásztor Anna némelyik táncánál megállt a levegő a stúdióban.

Csomor Alexander/HG Media

Láthatunk majd a műsor következő évadában is?

Benne van a levegőben. Nagyon bízom benne, hogy újra testközelből láthatom a produkciókat, meglátjuk.

Cikkünk megjelenését a Toyota támogatta.

Ne hagyd ki!