Molnár Ninit börtönbe zárták a Viasat legújabb műsorában - ifaktor
A méltán híres influenszert nem ténylegesen zárták börtönbe, viszont pontosan ezt szimulálja a Viasat legújabb műsora, amelyben ismert embereket zárnak cellába öt-öt napra. A műsor lényege, hogy bárminemű technikai eszköz és emberi kapcsolat nélkül kell kibírniuk öt napig bezárva, a nézők pedig azt követhetik, hogy hogyan viselik mindezt.


Nini az Instagram-oldalán számolt be a hírről, miszerint szerepelni fog ebben az évadban.

„Lesz itt még egy kis izgalom. Beköltöztem egy cellába 5 napra, de vajon meddig bírom? >>Celebcella<< november 9-től hétköznap 22:00-kor a Viasat6 műsorán!"

– írta a poszt mellé Nini.

A Viasat egyébként a műsor beharangozó videójában Papp Gergővel, – akit sokan csak Pimasz úrként ismernek – az RTL Reggeli műsorvezetőjével promózza az adást. Rajta ás Molnár Ninin kívül biztosan szerepelni fog még: Kettner Henry, Berki Krisztián, Lakatos Márk és Megyeri Csilla.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!