Molnár Nini kiszabadult a börtönből - ifaktor
Molnár Nini a Celebcellában

Molnár Ninit 5 napra börtönbe zárták a Viasat 6 legújabb Celebcella című műsora keretein belül. A cellába nem vihetett magával semmilyen személyes dolgot, de talán a telefon hiánya okozhatja a legnagyobb fejfájást influenszereinknek.


Nini legújabb Instagram-bejegyzésében elmeséli követőinek, hogy sikerült kiszabadulnia szinte zökkenőmentesen annak ellenére, hogy őt látták a legkevésbé esélyesnek a sima szabadulásra. Végig csinálta, mert elhatározta és sikerült neki.

„Megcsináltaaaaaam! Kibírtam 5 napot a cellában kvázi minden nélkül. Attól függetlenül, hogy én voltam a többiek szerint a >>number 1 esélyes, aki kijön<< @papp_gergo_pimaszur szerint én bírtam a legzökkenőmentesebben. Nem mondom, hogy könnyű volt...De ha elhatározok valamit azt véghez viszem. Az ember általában nem fizikailag ismer határokat és nem a teste szab gátakat, hanem inkább az elme az, ami korlátoz minket. Az akaraterőn múlik, hogy megtudjuk-e csinálni a kitűzött célt. Ahogy @katalinskultetiszabo mondta, az akaraterő olyan, mint egy izom, állandó tréningezésre van szüksége és lehet fejleszteni. Az akaraterőt pedig az állandó döntéshelyzetek gyengítik, ezért nem kell magadban és a kitűzött célodban kételkedni. Hinni kell magadban és végig vinni a tervet! Bármit megtudsz csinálni, ha nagyon akarod! Nagyon sokat adott nekem ez az 5 nap a cellában, rendkívül fontos néha az elvonulás, a lelassulás és a lecsendesedés, hogy meghalljuk valós énünk akaratát és vágyait. Nem is emlékeztem már miket írtam fel magamnak a Cellában ezért tegnap elővettem a kis tábláim es csodálkozva láttam, hogy a leírt dolgokból számos már meg is valósult. Mindenkinek ajánlom a tervezést és a vágyaink pontos meghatározását időről időre! Köszönöm, hogy bent lehettem"

-írta lelkesen bejegyzésében Nini.

Sokan nagyon büszkék rá követői közül. Megyeri Csillától is kapott egy igen kedves és büszke hozzászólást.

„WonderWoman. Büszke vagyok Rád!! Megcsináltad! Egy szuper csaj vagy, örülök, hogy megismerhettelek!"

– írta Nini posztjához Megyeri Csilla.

Gratulálunk Nininek!


Ne hagyd ki!