Mosható pelenkára vált Kelemen Zsófia - ifaktor
Kelemen Zsófi piros sapkában és kockás kabátban áll

A fitnesz influenszer legújabb Instagram-bejegyzésében arról mesélt követőinek, hogy ideje neki is elindulni a környezettudatosság és a fenntarthatóbb élet felé. Posztjában Zsófi mosható pelenkát népszerűsít, ami abszolút környezet- és pénztárcabarát megoldást nyújt minden anyukának.


Zsófi beismerte közösségi oldalán, hogy a környezetvédelemre eddig nem igazán fektetett elegendő hangsúlyt, de szeret komoly, egész évet lefedő terveket megvalósítani. Így a 2021-es évre kitűzte, hogy áttér a környezetbarát életmódra. Kezdetnek a hagyományos eldobható pelenkát cseréli le fenntartható verzióra. A témával kapcsolatos kérdéseire rengeteg értékes és használható választ kapott követőitől.

„Minden évben próbálok valami nagy projektet kijelölni az év elején, ami a teljes évet átfogja. Ilyen volt egyszer a bölcsesség fog műtétem és a fogszabályozás, aztán tavaly a terhesség (jó oké ez nem egy projekt, de az egész évemet ez határozta meg). 2021 re viszont a környezet tudatosabb élet lesz a fókusz nálam. Bevallom ebben eddig elég gyerekcipőben járok. De valahol el kell kezdeni, nem tudom még mi az, ami menni fog elsőre, mi az amit vegül nem fogok tudni megszokni. De próbaképpen vettem pár mosi pelust. Olyan sokan használjátok, teszek vele egy próbát. Mosis anyukák, hogy érdemes kezdeni?"

– tette fel kérdéseit az influenszer édesanya.

Szurkolunk Zsófinak a terve megvalósításában, és örülünk, hogy egyre több hazai véleményvezér választja a környezetbarát életmódot.

Ne hagyd ki!