Mostantól Cooky és családja életét is követhetjük a Life TV realityjébe - ifaktor
A csatorna Instagram-oldalán jelentette be, hogy mostantól Cooky, Szécsi Debóra illetve két gyermekük is szerepet kap a Van életünk című műsorukban.


„Szuper hírünk van! 🤩 Mostantól @cooky_hivatalos és @szecsidebora, illetve a két picurijuk, Kevin és Nátán hétköznapjait is követhetitek a Van életünkben. 👨👩👦👦"

– derül ki a Life TV posztjából.

A Van életünk hasonló formátumú műsor, mint korábban a TV2-n sugárzott Édes élet, melyben bepillantást nyerhetünk a sztárok otthonába, illetve mindennapjaiba. A műsor március elején indult útjára, olyan szereplőkkel, mint Nagy Alekosz, a Gáspár-család, vagy épp Berkiék.

Azóta Berki Krisztiánék kikerültek a képből, igaz Hajdú Péter cáfolta, hogy a büntetőügye miatt váltak volna meg a celebtől. Mindenestre úgy tűnik, hogy a helyettesítés megtörtént, ugyanis a közösségi médiában szintén hatalmas népszerűségnek örvendő Cooky-család váltja őket a Life TV realityjében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!