Mostantól együtt edzhetsz Rubint Rellával - ifaktor
Rella Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elindítja saját edzésprogramját, amire szeretettel várja a jelentkezőket.

Az influenszer négy hét tesztelés után úgy döntött, hogy február elseji kezdéssel az edzeni és fogyni vágyók elé tárja a bejglikillerbyRella névre keresztelt edzésprogramját.

Rella bejegyezésében arra is kitért, hogy ugyan egészségesen táplálkozik, de szeret sokat enni, és nála 3-4 kg súlyfelesleg jelenti azt a határt, amikor úgy dönt, hogy ennél feljebb már nem engedi a súlyát.


„Aki részt szeretne venni a programban ezen a héten írja le magának minden nap, hogy mit, mennyit és milyen időközönként evett, hogy a jövő héten tudja majd miben kell változtatnia! Legyetek őszinték, ezt saját magatoknak csináljátok, senki más nem fogja látni. Ja, igen és azt a csokit is amiért kifutottál a konyhába vacsi után!🤣
Ebben a posztban nem szeretnék mindent elárulni, csak egy kis figyelmeztető azoknak, akik velem szeretnék csinálni a következő 4 hetet!!
🤍
Készüljetek lelkileg, mert Február 1-jén kezdünk!!"

– írta posztjában Rubint Rella.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!