Mostantól ezt a három YouTubert élőben hallhatod a rádióban - ifaktor
Kettner Henry, Abosi Barni és Török Ábel
Kettner Henry, Abosi Barni és Török Ábel a múlt nyáron indította útjára a Trió! nevezetű podcastet, amelyet online, a YouTube-on és felvételről a Manna FM-en lehetett hallgatni. Eddig! Mostantól ugyanis a három barát élőben jelentkezik hetente egyszer az éterben!


„Február közepétől minden Pénteken 19:00-21:00 óráig élőben hallgathattok minket a Manna FM 98.6-n ezen kívül élőben követhettek minket Facebook live-ban, hozzászólhattok az adáshoz Facebookon, SMS-ben, Viberen, be is telefonálhattok, illetve izgalmas nyereményekért játszhattok majd velünk adásban! A Podcast-ből Show lett! Elképesztően izgatottak és lelkesek vagyunk, kíváncsian várjuk, hogy fog nektek tetszeni, hogy a Triót élőben hallhatjátok majd az éterben!"

– látható a bejelentés a @atriopodcast Instagram-oldalán.

„Amikor belekezdtünk a podcastelésbe a srácokkal, én személy szerint nem gondoltam volna, hogy ez a formátum képes ilyen gyorsan kinőni magát valami sokkal komolyabbá, de ez történt! Örömmel jelentem be mind a hármunk nevébe, hogy mostantól minden pénteken élő rádióműsorban hallhatjátok a Triót!"

– számolt be a jó hírről Török Ábel az Instagramján.

A Trió összesen három tagot számlál. A három YouTuber és egyben jó barát: Kettner Henry, Török Ábel és Abosi Barni tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy útjára indítják a saját podcastjüket, amelyet szinte azonnal elkezdtek a Manna FM-en is sugározni felvételről. Mostanra a jelek szerint kinőtték ezt a formátumot, s péntekenként már élőben hallhatjuk őket az éterben. Igazi sikertörténet az övék!

Rettegj Cooky, Yamina, Bárány Attila, Abaházi Csaba és a többiek, itt jön a Trió!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!