Módis Gabinak ilyen a karácsony - ifaktor

Egy rövid YouTube-videóban mutatta meg az influenszer, milyen is a karácsonya idén. Szarkasztikus humora pedig ebből a videójából sem maradhatott el.


Gabi humora eléggé megosztó tud lenni, ám legújabb YouTube-on fellelhető szösszenetén minden követője egyaránt jót tudott kacagni. Sokan magukra is ismertek a videóban. Gabi nem csak szimplán a Covid-járvány okozta helyzet miatt parodizálja az idei karácsonyt, hanem megmutatja azt is, milyen kisgyerekkel ünnepelni.

A felvétel három perc tömény humor lett. Követői hálásak voltak Gabinak a vicces videójáért és sorban érkeztek a kommentek a bejegyzés alá.

Jó szórakozást a videóhoz és Kellemes Ünnepeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!