Mr. Big is visszatér, az új "Szex és New York" sorozatban - ifaktor

"Szex és New York" rajongók figyelem! Nyáron kezdődik a forgatás!


A WarnerMedia egy közleményben adta a világ tudtára, hogy Chris Noth fogja játszani Mr. Big karakterét, az új, „And Just Like That" című sorozatban.

Noth is csatlakozik a sztár-brigádhoz, így újra egy képernyőn fog szerepelni Sarah Jessica Parker-rel, Cynthia Nixon-nal és Kristin Davis-szel. A sorozat a Szex és New York szereplők életét fogja bemutatni, hogy élnek és lavíroznak a mindennapokban, illetve hogyan alakultak a barátságok, így az 50-es éveikben.

A producer, Michael Patrik King elmondta, hogy

„Alig várom, hogy újra Chris-szel dolgozhassak együtt az új sorozatban. Hogy csinálhatnánk új Szex és New York epizódokat Mr. Big nélkül?!"

A karekter akit Noth játszik, John James Preston volt az egyike azoknak a férfiaknak, akik iránt igazán érdeklődött Bradshaw. Az első rész a házasságuk létrejöttét és az az előtti eseményeket mutatja be, míg a második rész a házasságból adódó konfliktusokat és az azokkal való megküzdést tárja elénk a képernyőre.


Kim Katrall, aki Samanthát játszotta, várhatóan nem tér vissza az új epizódokra, sokak bánatára!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!