Munkásnak állt Kiss Ádám - ifaktor

A népszerű humoristának, Kiss Ádámnak már jó ideje nélkülöznie kell munkáját, hiszen minden rendezvény, vagy show, amin fellépett volna elmaradt az elmúlt egy évben a járványhelyzetnek köszönhetően. Így kénytelen volt más munkát vállalni.


Legújabb Instagram-posztjában Ádám megmutatta követőinek, hogy milyen új munkát talált magának, ami a humorista szakmától nagyon távol áll. Persze a bejegyzés mögött ismét egy vicc állt, hiszen Ádám csak besegített egy építkezésen.

A humorista posztjában láthatjuk, ahogyan rengeteg murvát lapátol egy talicskában, aminek még nem tudjuk pontosan az okát. Mindenesetre követőinek nagyon tetszett a kis poén Ádámtól, hiszen jelenleg a stand-upjait nem élvezhetik.

„El lehet menni dógozni🚧 A showderhez amúgyis értek🙈😅Főleg hogy ez murva"

– írta viccelődve Ádám Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!