Munkásnak állt Kiss Ádám - ifaktor

A népszerű humoristának, Kiss Ádámnak már jó ideje nélkülöznie kell munkáját, hiszen minden rendezvény, vagy show, amin fellépett volna elmaradt az elmúlt egy évben a járványhelyzetnek köszönhetően. Így kénytelen volt más munkát vállalni.


Legújabb Instagram-posztjában Ádám megmutatta követőinek, hogy milyen új munkát talált magának, ami a humorista szakmától nagyon távol áll. Persze a bejegyzés mögött ismét egy vicc állt, hiszen Ádám csak besegített egy építkezésen.

A humorista posztjában láthatjuk, ahogyan rengeteg murvát lapátol egy talicskában, aminek még nem tudjuk pontosan az okát. Mindenesetre követőinek nagyon tetszett a kis poén Ádámtól, hiszen jelenleg a stand-upjait nem élvezhetik.

„El lehet menni dógozni🚧 A showderhez amúgyis értek🙈😅Főleg hogy ez murva"

– írta viccelődve Ádám Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!