Műsorvezetőnek készül Besenyei Bogi - ifaktor
Az Exatlon második évadának Kihívójaként megismert Bogi a Nemsok YouTube-csatornán vendégeskedett, ahol arról is mesélt, hogy mi történt vele a verseny óta.


A csatornát két volt exatlonista Szabó-Thomka Hanna és Meschinger Péter üzemelteti, ahol ismét egy heti összefoglalót készítettek a műsor legérdekesebb történéseiről. Ezúttal azonban vendégük is akadt.

Besenyei Bogi elmondta, hogy miután hazatért az Exatlon forgatásáról folytatta egyetemi tanulmányait, amiből már csak a szakdolgozat írás és az államvizsga volt hátra. Az államvizsgát pár hete sikerrel vette, úgyhogy nemsokára kezében tarthatja már a diplomáját.

A volt Kihívó azonban nem áll le a tanulással, ugyanis beiratkozott a TV2 Akadémiára, ahol műsorvezető, szerkesztő-riporter szakon, már az első félévén is túl van. Amikor jövőbeli terveiről kérdezték, Bogi röviden azt válaszolta, hogy a média világa nagyon vonzó számára.

A több mint félórás műsorban volt rengeteg múltidézés, de a harmadik évad aktuális történései sem maradhattak kibeszéletlenül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!