Műteni kellett volna, mégis táncolt Istenes László - ifaktor
istenes lászló czina boglárka dancing with the stars tv2 színes ruhák stúdió tv2

Izomgyulladással és három sérvvel táncolt kieséséig a TV2 Dancing with the Stars című műsorának színpadán Istenes László, a Mokka műsorvezetője. Orvosai tiltották a megterhelő mozgásformáktól, súlyos állapotáról táncpartnere, Czina Boglárka sem tudott.


Egyes férfiak a náthát is halálos kórként élik meg, de én nem vagyok nyavalygós típus. Tudom, ez most Boginak is új információ lesz, de sajnos van egy nyaki gerincsérvem, úgy álltam színpadra hétről hétre. Emellett a tánc során jelentkezett kicsit lejjebb egy 'normál' gerincsérv is, sőt, fél éve lágyéksérv is kínoz. Nem volt könnyű dolgom, hiszen az elmúlt három hónapban alaposan megerőltettük a testem."

– árulta el a Blikknek Istenes László, aki korábban egyszer már lesérült a showműsorban. Akkor túlterhelésből adódó izomgyulladása volt. Orvosai megtiltották Istenesnek a sportot és a táncot, a tévés a szerepléssel komoly sérülést kockáztatott. Egy idegbecsípődés súlyosabb esetben mozdulatlanságra kárhoztatta volna.

A lágyéksérvvel csak úgy mozoghatnék, hogy ha el lenne kötve, táncolni, sportolni nem is igen szabadna. Az operációt viszont már tologatom egy ideje. Persze, más évekig éldegél egy ilyennel, ám ettől még nem egészséges, főleg ha emelni kell. Összesen hat kilogrammot emelhetnék."

– ismerte el. Istenes László ennek ellenére látványos és bonyolult táncelemek sorát mutatta be profi táncpartnerével.

„Sok mindent vállaltam, és nem is a sikerért, hanem a kaland, az élmény kedvéért. Eszembe se jutott, hogy ne tegyem."

– magyarázta a Blikknek a műsorvezető.

Ne hagyd ki!