Műtéten esett át Kandász Andrea - ifaktor
Műtéten esett át Kandász Andrea
A műsorvezető közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy december 23-án szerzett sérülés miatt, műtéti beavatkozáson esett át.


Andit főzés közben érte a baleset, épp egy halat pucolt, amikor is egy halcsont megszúrta a körömágyát. Eleinte nem tűnt komolynak a baj, ezért otthon kezelte az ujját. Pár nappal később azonban már nagyon csúnya volt a seb, ezért úgy döntött, hogy bemegy a kórházba.

Ekkor az orvosok ellátták és bekötötték a sebet, és még szó sem volt műtétről. Végül, olyan mértékű gyulladás keletkezett az ujjban, hogy elkerülhetetlen volt az operáció.

„Amikor levettem a párakötést, valami meghatározhatatlan rettenetet láttam, nem részletezném, így azonnal visszamentem a kórházba . Kérdés sem volt, hogy műteni kell. Ugyanis 10 milliméter mélyen elhaltak a sejtek, a gyulladás pedig tovább kígyózott."

– számolt be történetéről a TV2 műsorvezetője

Andi egy Instagram live videót is készített, ahol részletesen is elmeséli a történteket. Ez ide kattintva megtekinthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!