Nádai Anikó 32 éves lett - ifaktor

Tegnap ünnepelte a gyönyörű műsorvezetőnő, Nádai Anikó a 32. születésnapját. Ennek örömére sokan felköszöntötték őt. Az RTL munkatársaitól kezdve a legismertebb influenszereken át. Úgy tűnt, hogy Anikónak ez egy valóban boldog születésnap.


A műsorvezetőnő Instagram-oldalára egy nagyon szolid, de annál boldogabb képet posztolt, amin lufikat tart óriási mosollyal az arcán. Bejegyzésében el is árulta követőinek, hogy nagyon boldog jelenleg és megköszönte mindenkinek, aki gondolt rá.

„Ez egy nagyon vidám nap volt, úgyhogy most megyek is dolgozni.
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám!"

– írta közösségi oldalán Anikó.

A bejegyzéshez több mint 270 komment érkezett, köztük Ábel Anita és Lakatos Márk is köszöntötte Anikót.

Az nem kérdés, hogy Nádai Anikó jó pár évet letagadhatna a korából. Úgy tűnik jelenleg mindene megvan amire csak vágyhat az ember 32 éves korára és rettentő boldog.

Természetesen a ValóVilág stábja és játékosai sem maradtak ki a köszöntésből. A ValóVilág 10 hivatalos Instagram-oldalán külön köszöntötték a műsorvezetőnőt.

„Nagyon szépen köszönöm az egész stábnak, a villalakóknak és mindenkinek a figyelmességet és a jókívánságokat!"

– olvasható Anikó kommentje a köszöntés alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!