Nádai Anikó keményen helyre tette VV Renátót - ifaktor

Korábban már számtalanszor írtunk VV Renátó bicskanyitogató stílusáról, amit villatársaival és szerelmével szemben engedett meg magának a ValóVilág 10 műsora alatt. Ezúttal azonban az RTL Klub népszerű műsorvezetőnője, Nádai Anikó elégelte meg Renátó viselkedését.


Nádai Anikó a Jöttem, láttam, buktam vadonatúj műsorában igyekezett Renátót rávilágítani arra, hogy az a viselkedési forma, amit a műsor alatt képviselt a normálistól rettenetesen távol áll. Renátó még ebben a helyzetben sem volt képes beismerni hibáit, sőt Anikóval szemben olyan hangot ütött meg, amit a műsorvezetőnő sem hagyhatott szó nélkül.

Renátó a műsorvezetőnő szavába vágva így szólt:

„Beszélek!"

Erre már Anikó sem tudott higgadtan és udvariasan reagálni:

„Figyelj! Ez nem az a hely és nem az a szituáció Renátó, ahol te ezt megengedheted magadnak! Oké? És ez rohadt kellemetlen és nem nekem!"

- szólított fel Anikó az egykori VV szereplőt.

A részlet ide kattintva látható.

Véleményünk szerint Anikó kemény mondatai abszolút megállták a helyüket és csak remélni tudjuk, hogy valakinek egyszer ténylegesen sikerül Renátó szemét felnyitnia hibáira, amiket hajlandó lesz elismerni és változtatni rajtuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hatalmas gender-partyt rendeztek Berki Krisztiánék, hogy megtudják: kislányuk lesz

A HOT! Magazin legújabb számában mesélnek a felejthetetlenre sikerült gender-partyról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!