Nádai Anikó őszintén vallott betegségéről - ifaktor
Nádai Anikó napszemüvegben mosolyog

Az RTL Klub egyik műsorvezetőnője szomorú hírt közölt Instagram-oldalán rajongóival: betegségéről írt bejegyzésben és felhívta követői figyelmét a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. Anikó a napokban egészségügyi műtéten fog átesni, erről is beszámolt posztjában.


A műsorvezetőnő elárulta beszámolójában, hogy semmilyen tünete nem volt az alattomos betegségnek, ezért is hangsúlyozza a szűrések fontosságát hiszen, ha ő sem ment volna el, nem is tudna betegségéről. Szerencsére még időben találták meg nála a problémát így ő is igyekszik pozitívan állni a dologhoz.

„Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot.
Mint tudjátok ez az év nem kímél...Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra. Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni. Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek. Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte"

– számolt be közösségi oldalán Nádai Anikó.

Kitartást kívánunk Anikónak és mielőbbi gyógyulást!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!