Nádai Anikó Zoli gazdának: „Nagyon ki vagy éhezve?” - ifaktor

Elkezdődött az RTL Klub egyik kedvelt reality társkereső műsora, a Házasodna a gazda. A valóságshow műsorvezetőnője, Nádai Anikó teljesen zavarba hozta Zoli gazdát, mikor rákérdezett, hogy ki van-e éhezve.


Zoli gazda olyannyira zavarba jött, hogy rögtön el is pirult. Anikóval folytatott beszélgetésük elején már látható volt, hogy a gazda pusztán Anikó jelenlététől már zavart volt. Azonban Anikó indiszkrét kérdésével azonnal rátett erre még pár lapáttal.

„Azt hallottam, hogy rengeteg levelet kaptál, nagyon kapós vagy"

- kezdte Anikó a beszélgetés Zoli gazdával, amire a fiú csak ennyit tudott reagálni:

„Full kamu"

- láthatóan ő sem hitt a fülének. A beszélgetés folytatásából az is kiderült, hogy Zoli összesen 11 lányt választott ki, akiket mind meg szeretne ismerni. Anikó erre tette fel azt a bizonyos zavarba ejtő kérdését:

„11 lány. Ez minek köszönhető Zoli? Nagyon kivagy éhezve?"

- érkezett a kérdés, amire Zoli már olyannyira zavarba jött, hogy felelni se tudott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!