Nagy Ádám volt Osváth Zsolt legújabb vendége - ifaktor

Osváth Zsolt Webkanapén sorozatának legújabb vendége Nagy Ádám volt a Fókuszcsoport YouTube-csatorna egyik alapítója. Nagy Ádám a máltai lányok reakció videójával szerzett nagyobb népszerűséget, így jelenleg közel 84 ezer követője van a csatornának.


Sok támadás éri Ádámot azzal kapcsolatban, hogy reakció videókat készít más YouTuberek tartalmairól és így akar hírnévre szert tenni, az interjúban erről is beszélgetnek Zsoltival.

Ádám az interjú alatt elmondja, hogy sokszor azért fogalmaz meg negatív kritikát hazai YouTube-videókról, mert számára sokkal izgalmasabb azt megfejteni, hogy egy bizonyos dolog mitől nem jó és hogyan lehetne jobb, mint csak arról beszélni, hogy mik a pozitív dolgok egy-egy vlogger videójában.

Az interjú alany beismeri, hogy elkerülhetetlen a személyeskedés a videóiban hiszen nagyon sótlan lenne anélkül, de igyekszik senkit sem minősíteni, próbál nem munkásságokat, hanem adott videókat elemezni.

Az interjú során azt is elárulta a nézőknek, hogy nem szeretné, ha a követőinek ugyan az lenne a véleménye, mint neki. Elgondolkodtatni szeretné őket és rájuk bízni, hogy végül mi lesz a nézetük az adott témáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!